Registreren
24 oktober 2018 01:01 
Hoofdmenu
Laatste gebruikers
  pieterhuizinga
3 maanden
  SailGirl
1 jaar
  pmovers95
3 jaar
  hvdoev01
4 jaar
  Stephenka
4 jaar
  MakintoshAM
4 jaar
  sling
5 jaar
  Shouhu
5 jaar
  Pieter
5 jaar
  Ultee
6 jaar
  meij2246
7 jaar
  exitecms
7 jaar
  Heinrich
7 jaar
  vivimine
7 jaar
  veeke139
8 jaar
Gebruikers online
Gasten online: 1
Leden online: 0
Geen leden online

Registraties: 28
Niet geactiveerd: 15
Nieuwste lid:
pmovers95
Blogs
1 juni 2010 - Schijnveiligheid, deel 3

De schrik zit er nog altijd goed in nu er een auto van Het Bestuur is ontvreemd. Eerder schreef ik al over de webcams waar natuurlijk niemand naar kijkt, en foeilelijke schreeuwborden die aan de muren zijn aangebracht. Ik verneem thans dat er inmiddels ook 5 of 6 keer per nacht een surveillanceauto door de carport rijdt.

Nog in de annonceringsfase is het voornemen om de bediening van de roldeuren via gsm te laten verlopen. Denkt Het Bestuur nu echt dat professionele autodieven die met een laptop de portieren van een Mercedes-Benz kunnen openen en de startonderbreking weten te omzeilen, die roldeur niet openkrijgen? Woeha! En kennelijk vergeet Het Bestuur erover na te denken hoe je de roldeur moet bedienen als je mobieltje niet voorhanden is, bijvoorbeeld omdat hij is gejat, de accu is ledig, of hij ligt gewoon nog op het nachtkastje. (De zogenaamde fallback-procedure).

Ook de plannen om een Berlijnse Muur om het terrein aan te leggen zijn in vergevorderd stadium. Is er nou echt iemand die denkt dat je daarmee het dievengilde buitenhoudt of ook maar afschrikt? Laten we nog wat meer webcams ophangen waar niemand naar kijkt en de surveillance ploeg ook over de parkeerplaats laten rijden. Dat zal ze leren!

Onaangekondigd is het plotse initiatief om de roosters in de carport met zeil af te dekken. Daar zag ik zowaar een Bestuurslid hoogstpersoonlijk met zijn blote handen mee aan de gang. Uiteraard allereerst ter plaatse van zijn eigen auto. In het verleden heeft de Brandweer heel duidelijk aangegeven dat de roosters daar zitten voor ventilatie (afvoer van uitlaatgas etc.) en niet afgedekt mochten worden. Welk deel van "het is niet toegestaan" begrijpt Het Bestuur niet? En wanneer is dit vergaderbesluit trouwens genomen?

En heeft er iemand bij stilgestaan dat de inbrekers straks in alle privacy onzichtbaar hun gang kunnen gaan? Achter het zeil en achter de met klimop begroeide hekken?

Opnieuw worden de vaste jaarlijkse kosten ferm verhoogd. Er is geen begroting ingediend, en geen vergaderingsbesluit over het budget genomen. Wat kost deze schijnveiligheid allemaal? Of valt ook dit in de post "Groot Onderhoud" die Het Bestuur naar eigen goeddunken meent te kunnen plunderen?

Geplaatst door pieterhuizinga op 01 juni 2010 11:07:32
2878 Gelezen · Afdrukken
Blog index

Blog auteurs
Aanmelden
via Gebruikersnaam:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Vraag hier een nieuwe aan.
Nieuws
Forum topics
Nieuwste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Heetste topics
Er is voor dit paneel geen inhoud gedefinieerd
Sponsored by
EXITE